Categorii
Cosul tau

Sezon încheiat! Revenim din 20 Februarie cu oferta de primăvară! Vă mulțumim!

Bulbi lalele Kaufmanniana

Lalele Kaufmanniana se disting prin petalele sale care atunci cand soarele este puternic si pe o perioada mai lunga de timp  devin aproape orizontale, paralele cu solul. Din acest motiv se mai numesc si lalele nufar.

Inaltimea lor variaza intre 10 - 30 cm, media fiind de aproximativ 15 cm.

Pentru amanunte  privind plantarea de bulbi Kaufmanniana, va invitam sa accesati produsele respective. 

Bulbi lalele Ice Stick - Pachet 5 bucăți, calitatea a II-a
Stoc Epuizat
Disponibilitate: Stoc Epuizat
Prețul afișat este pentru un pachet cu 5 bulbi lalele Ice Stick.Bulbii vin ambalați și etichetați cu denumirea soiului și instrucțiuni de plantare, dar FĂRĂ POZE pe ambalaj! Marime bulb 11/12 Perioada inflorire martie - aprilie Culoare flori alb, violet spr..
10,00 Lei
Fără TVA:9,17 Lei
Bulbi lalele Love Song - Pachet 5 bucăți
Stoc Epuizat
Disponibilitate: Stoc Epuizat
Prețul afișat este pentru un pachet cu 5 bulbi lalele Love Song.Bulbii vin ambalați și etichetați cu denumirea soiului și instrucțiuni de plantare, dar FĂRĂ POZE pe ambalaj! Marime bulb 11/12 Perioada inflorire martie - aprilie Culoare flori rosu -portocali..
9,00 Lei
Fără TVA:8,26 Lei
Bulbi lalele The First - Pachet 5 bucăți
Stoc Epuizat
Disponibilitate: Stoc Epuizat
Prețul afișat este pentru un pachet cu 5 bulbi lalele The First.Bulbii vin ambalați și etichetați cu denumirea soiului și instrucțiuni de plantare, dar FĂRĂ POZE pe ambalaj! Marime bulb 11/12 Perioada inflorire martie - aprilie Culoare flori alb, rosu, galb..
9,00 Lei
Fără TVA:8,26 Lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies