Categorii
Cosul tau

Comenzile efectuate astăzi se expediază între 17 Aprilie - 25 Aprilie!

Bulbi ghiocei speciali

Bulbi de ghiocei de vanzare!

Planteaza bulbii in perioada septembrie - noiembrie in gradina sau chiar in ghivece! Pentru a inflori in ghivece, pe langa faptul ca au nevoie de un bun drenaj al apei si pamant fertil, bulbii au nevoie de o perioada in care sa stea la temperaturi scazute, sa simuleze iarna. Tineti cont de faptul ca in situatia in care temperatura de afara este foarte scazuta, bulbii din gradina sunt mai bine protejati decat cei din ghivece, acestia din urma fiind mai expusi. Prin urmare, atunci cand este ger, ghivecele trebuie protejate. In lunile iunie - iulie (cand bulbii sunt in repaus), este recomandat ca bulbii sa fie mutati in gradina.

Cu totii stim ca ghioceii sunt vestitorii primaverii. Alege din aceasta oferta bulbi de ghiocei simpli, dubli, de primavara sau "vara"! Import Olanda!

Bulbi ghiocei elwesii - Pachet 5 bucăți
Stoc Epuizat
Disponibilitate: Stoc Epuizat
Prețul afișat este pentru un pachet cu 5 bulbi ghiocei elwesii.Bulbii vin ambalați și etichetați cu denumirea soiului și instrucțiuni de plantare, dar FĂRĂ POZE pe ambalaj! Marime bulb  5/64/5 Perioada inflorire feb - mar Culoare flori ..
7,00 Lei
Fără TVA:6,42 Lei
Bulbi ghiocei Flore pleno - Pachet 5 bucăți
Stoc Epuizat
Disponibilitate: Stoc Epuizat
Prețul afișat este pentru un pachet cu 5 bulbi ghiocei dubli (batuti) Flore Pleno.Bulbii vin ambalați și etichetați cu denumirea soiului și instrucțiuni de plantare, dar FĂRĂ POZE pe ambalaj! Marime bulb  5/64/5 3/4 Perioada inflorire feb - mar ..
14,00 Lei
Fără TVA:12,84 Lei
Bulbi ghiocei inalti aestivum (de "vara") - Pachet 5 bucăți Bulbi ghiocei inalti aestivum (de "vara") - Pachet 5 bucăți
Stoc Epuizat
Disponibilitate: Stoc Epuizat
Prețul afișat este pentru un pachet cu 5 bulbi ghiocei inalti aestivum (de "vara").Bulbii vin ambalați și etichetați cu denumirea soiului și instrucțiuni de plantare, dar FĂRĂ POZE pe ambalaj! Marime bulb 9/10 Perioada inflorire apr - mai Culoare flori alba..
8,00 Lei
Fără TVA:7,34 Lei
Bulbi ghiocei Vernum (leucojum) - Pachet 5 bucăți Bulbi ghiocei Vernum (leucojum) - Pachet 5 bucăți
Stoc Epuizat
Disponibilitate: Stoc Epuizat
Prețul afișat este pentru un pachet cu 5 bulbi ghiocei Vernum.Se mai numesc și ghiocei dantelați.Bulbii vin ambalați și etichetați cu denumirea soiului și instrucțiuni de plantare, dar FĂRĂ POZE pe ambalaj! Marime bulb  7/85/6 Perioada inflorire feb - mar ..
15,00 Lei
Fără TVA:13,76 Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)