Categorii
Cosul tau

Sezon încheiat! Revenim din 20 Februarie cu oferta de primăvară! Vă mulțumim!

Bulbi iris

Bulbi de iris reticulata sau hollandica de vanzare! Va asteptam!

Bulbi iris Katharines GOLD - Pachet 10 bucăți
Stoc Epuizat
Disponibilitate: Stoc Epuizat
Prețul afișat este pentru un pachet cu 10 bulbi iris Katharines gold.Bulbii vin ambalați și etichetați cu denumirea soiului și instrucțiuni de plantare, dar FĂRĂ POZE pe ambalaj! Marime bulb  6/7 Perioada inflorire feb - apr Culoare flori alb, gal..
16,00 Lei
Fără TVA:14,68 Lei
Bulbi iris reticulata mixt - Pachet 10 bucăți Bulbi iris reticulata mixt - Pachet 10 bucăți
Stoc Epuizat
Disponibilitate: Stoc Epuizat
Prețul afișat este pentru un pachet cu 10 bulbi iris reticulata mixt.Bulbii vin FĂRĂ POZE pe ambalaj! Marime bulb  5/6 Perioada inflorire feb. - apr. Culoare flori diferite culori, cum se nimereste Perioada plantare sept - nov Inalt..
7,00 Lei
Fără TVA:6,42 Lei
Bulbi iris reticulata Rejoice - Pachet 10 bucăți
Stoc Epuizat
Disponibilitate: Stoc Epuizat
Prețul afișat este pentru un pachet cu 10 bulbi iris reticulata Rejoice.Bulbii vin ambalați și etichetați cu denumirea soiului și instrucțiuni de plantare, dar FĂRĂ POZE pe ambalaj! Marime bulb  5/6 Perioada inflorire feb. - mar. Culoare flori mov, alb..
9,00 Lei
Fără TVA:8,26 Lei
Bulbi iris hollandica mixt - Pachet 10 bucăți
Stoc Epuizat
Disponibilitate: Stoc Epuizat
Prețul afișat este pentru un pachet cu 10 bulbi iris hollandica mixt. NU se poate alege culoarea, bulbii sunt amestecati.Bulbii vin FĂRĂ POZE pe ambalaj! Marime bulb  7/8 Perioada inflorire mai - iunie Culoare flori mixt (asortat): cum se nimereste ..
8,00 Lei
Fără TVA:7,34 Lei
Bulbi iris Katharine Hodgkin - Pachet 10 bucăți Bulbi iris Katharine Hodgkin - Pachet 10 bucăți
Stoc Epuizat
Disponibilitate: Stoc Epuizat
Prețul afișat este pentru un pachet cu 10 bulbi.Bulbii vin ambalați și etichetați cu denumirea soiului și instrucțiuni de plantare, dar FĂRĂ POZE pe ambalaj! Marime bulb  6/7 Perioada inflorire mar - apr Culoare flori albastru - galben Perioad..
14,00 Lei
Fără TVA:12,84 Lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies