Categorii
Cosul tau

Livrăm rapid în această perioadă! Comanda minimă: 30 lei

Despre noi

Planteo.ro este un magazin online înființat în anul 2012 având ca principală activitate comerțul online cu bulbi de flori.

Totul a început din pasiune pentru plante. Inițial am importat bulbi doar pentru noi și pentru prietenii noștri. Ulterior am hotărât sa venim in sprijinul fiecărui pasionat de flori din România și așa a luat naștere acest site.

Planteo.ro se distinge prin: produse de calitate la prețuri mici, gamă variată de produse, ușurința utilizării magazinului, informații detaliate și răspunsuri prompte la diferite situații sesizate de către clienți.

Planteo.ro are în componență o echipă tânără, pregătită să facă față provocărilor. Încercăm constant să ne îmbunătățim activitatea și să oferim cele mai bune produse.

Dorim să avem o relație bazată pe respect reciproc cu clienții noștri, încurajând ca pentru orice fel de neclarități să ne contactați.

Planteo.ro respectă legislația Uniunii Europene în domeniul comerțului online.

Planteo.ro este administrat de S.C. PLANTEO RO S.R.L cu sediul în Câmpina, județul Prahova, având codul de înregistrare fiscală RO42203744, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului sub nr. J29/210/4.02.2020, telefoane contact: 0765.292.636 si 0721.416.083.

Vă mulțumim!